x

KingKong-Tools cégprofilja

KingKong-Tools teljesíti a lehetetlent.

A legnehezebb körülmények között vannak bevetésen az egész világon- aprítanak például Kanadában és az USA-ban, segítik az útépítést Skandináviában és Ausztriában, és aprítók százai teljesítik minden nap a kötelességüket Németországban.
A szerszámaink páratlan megbízhatósága, a gyors és komplikációmentes feldolgozás, és magas rendelkezésre állás egyre több ügyfelet győz meg az egész világon. A mi fiatal és rendkívül motivált csapatunk szívesen támogatja önt, hogy az optimális szerszámot válassza ki a gépéhez, biztosítja a megrendelésének gyors feldolgozását, és a pontos szállítást. Már szinte az ismert talajmaró gyártó típusok minden modelléhez, a tuskómarókhoz, fadarálókhoz, kőtörőkhöz és faaprítókhoz vannak eszközeink a Németországi és az USA-ban lévő raktárainkban, amelyek azonnal szállíthatóak. Minden termékünket homokfúvott, és kézi erővel csomagolt- többek között ezt is értjük mi a "made in Germany" minőség alatt.
  
1996 óta több éves tapasztalattal és köszönettel a páratlan minőségű keményfém előállítók támogatásának egyedüli szállítóként speciálisan az ön aprító tevékenységéhez megfelelő eszközt tudunk fejleszteni és optimalizálni.
  
A mi tapasztalt alkalmazás mérnökeink elemzik a helyzetet először önnel közösen a helyszínen, és kidolgoznak szoros együttműködésben a gyártó üzembeli partnereinkkel egyedi megoldást. Az előny önnek azonnal érezhető: a megfelelő geometria és karbid minőség kiválasztása után növeljük a teljesítményét a szikla darálónak, a faaprítónak, a fadarálónak, a talajmarónak tuskómarónak, és egy időben meghosszabbítjuk a szerszámok cseréje közötti időintervallumokat. Ez időt és pénzt spórol.
  
Mit megtartjuk amit ígérünk. Tegyen próbára minket!

KingKong-Tools - Work smart

Equipo de KKT 2018

Copyright © 2016 KingKong-Tools. All rights reserved.